∼ Zowie News ∼

Klik på linket og download en doc fil, som du kan åbne i Word eller Open Office. Så bliver du journalist på Zowie News og kan skrive videre på artiklen. Du kan også lave andre artikler. Her er nogle forslag til overskrifter:


Trafikulykke på Hovedslidsken


Voldsomt røveri i Gelébanken


Reportage fra modeshow

Vore fedtdepoter skrumper faretruende. Ekspeditionsfartøjer sendt ud i alle hjørner af universet for at finde nye energikilder.

Først med det fedeste!

Energikrise truer hele planeten

En rapport fra Overfedtklump Sofa På Flugt afslører, at fedtdepoterne overalt på Zowie vil være tomme om nogle få hundrede tusind år. Enhver kan jo forestille sig, hvad det vil betyde, hvis vore vibratorer en skønne dag ophører med at vibrere planetens overflade. Hvis alle skulle bevæge sig ved egen kraft, så ville al aktivitet meget hurtigt gå i stå.

    Den kendte spåklat, Halv Vandmand, udtaler til Zowie News:

”Det er rystende. Eller rettere det modsatte. Uden rystelser, er der ingen fremtid for Zowie. Hundred tusind år er jo gået på et øjeblik. Der må gøres noget. Straks.”

    Derfor er Energirådet i gang med at sende en mængde ekspeditionsfartøjer ud i selv de fjerneste egne af universet for at finde nye fedtreserver.

   

De første blev sendt af sted for 254 år siden. Zowie News var tilstede, da ekspeditionsfartøjet OKUM blev sendt af sted. OKUMs kaptajn, Søndag Uden Sodavand, så alvorlig men beslutsom ud inden afrejsen.

”Jeg er parat til at gøre alt, hvad der skal til. Min besætning er den bedst tænkelige – med en enkelt undtagelse – og jeg er sikker på, at vi løser vores opgave,” sagde den erfarne ekspeditionsleder, inden han gled ombord i OKUM og lukkede alle luger.

Afsendelsen af de første ekspeditionsfartøjer. OKUM ses i øverste, højre hjørne.


I samme øjeblik der kommer meldinger om fund, er en flåde af  fedttankere klar til at blive sendt af sted. Der indløber hele tiden meldininger fra de udsendte fartøjer.

    Zowie News kan her bringe en rapport fra fartøjet SYLTE, der udforsker galaksen B1448-haster.

 

UDSALG!

Klatkopper. Helt nye modeller.

Aldrig set så billigt. Første gang du glider ned i en af vores nye klatkopper, vil du aldrig mere op. Imponer dine venner, hvis du har nogen.

Skynd dig. Kun i år.


Splattorvets Koplager

Slidske lige til døren


Bliv Zowie journalist.
Klik her!
Jeg er parat til at gøre alt, hvad der skal til. Min besætning er den bedst tænkelige – med en enkelt undtagelse – og jeg er sikker på, at vi løser vores opgave

Annonce